Guardian™ 4

Odašiljač Guardian™ 4 s bežičnom tehnologijom Bluetooth® predstavlja dio sustava za kontinuirano mjerenje glukoze i kompatibilan je sa sustavom inzulinske pumpe MiniMed™ 780G.
Guardian™ 4 odašiljač

Odašiljač Guardian™ 4 punjivi je proizvod koji napaja senzor za mjerenje glukoze. Prikuplja vrijednosti glukoze iz potkožnog tkiva izmjerene senzorom te ih putem bežične tehnologije Bluetooth® šalje u inzulinsku pumpu i aplikaciju na pametnom telefonu.

Malen i lagan odašiljač sadrži nezamjenjivu punjivu bateriju. Nakon što se odašiljač i senzor spoje, njihov spoj je vodootporan do dubine od 2,4 metra u trajanju od 30 minuta. Plivanje i tuširanje je moguće bez uklanjanja. Namijenjen je osobama u dobi od 7 godina i starijima.

Medtronic GUARDIAN™ 4 odašiljač sustav uključuje:

  • Guardian™ 4 odašiljač
  • Punjač
  • Tester
  • One-press serter – aplikator na jedan pritisak

Jednokratni pribor
Guardian™ 4 odašiljač kompatibilan je samo sa senzorom Guardian 4. Za bolje prianjanje senzora i odašiljača na kožu koriste se pripadajući ljepljivi flasteri, koji su pakirani sa senzorima.

Nošenje
Spoj Guardian™ 4 odašiljača i Guardian™ 4 senzora može se dodatno učvrstiti prozirnim flasterom npr. Hydrofilm koji dodatno štiti te sprječava odvajanje senzora i odašiljača.

Način izdavanja
Propisuje liječnik specijalist – endokrinolog, (internist ili pedijatar), a doznaku izdaje liječnik obiteljske medicine ili pedijatar.

Scroll to Top