Softver CareLink™ Personal

Predstavlja softverski alat za praćenje terapije dijabetesa i služi za bolje upravljanje dijabetesom.
CareLink system

Predstavlja softverski alat za praćenje terapije dijabetesa i služi za bolje upravljanje dijabetesom.

Njegova svrha je prikupljanje informacija iz inzulinske pumpe, uređaja za kontinuirano mjerenje glukoze u međustaničnoj tekućini i mjerača glukoze u krvi te njihovo pretvaranje u izvještaje. Izvještaji sadrže informacije s pomoću kojih se mogu pratiti trendovi i dnevne aktivnosti kao što su uneseni ugljikohidrati, vrijeme obroka, primjena inzulina i očitanja glukoze u krvi.

Softver pomaže u vizualizaciji vaših informacija pomoću grafova, tablica, statistika i događaja kako bi bolje razumjeli svoje događaje i prilagodili svoju terapiju zajedno sa dijabetologom. 

Sa softverom CareLink™ Personal možete:

  • Pomoću izvještaja pratiti svoj osobni napredak i trendove
  • Pripremiti se i skratiti svoje posjete kod dijabetologa
  • Izraditi sigurnosne kopije svojih postavki
  • Dijeliti podatke sa svojim dijabetologom bez odlaska u bolnicu

Podaci su pokazali da oni koji prenose podatke na softver CareLink™ Personal postižu bolji HbA1c u odnosu na one koji to ne čine1.

Za učitavanje podataka iz inzulinske pumpe u softver CareLink™ Personal potrebno je imati Medtronic CareLink™ USB uređaj ili Ascencia Contour Next Link mjerač. Kako bi započeli s učitavanjem podataka posjetite internet stranicu www.carelink.minimed.eu i kreirajte svoj korisnički račun, a zatim slijedite upute programa.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć oko softvera CareLink™ Personal obratite se Medtronic korisničkoj podršci ili MediLigo edukatorima. Za više informacija pogledajte poglavlje Podrška.

Corriveau EA. et al. Pediatric Diabetes 2008: 9(Part II): 360–366

Scroll to Top
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter