Doppelherz logo

Globalni brend s velikom tradicijom

Doppelherz obitelj

Brend Doppelherz ima dugu tradiciju u Njemačkoj koja se proteže kroz nekoliko generacija. Vec više od 100 godina, Doppelherz je poznat kao brend kvalitetnih proizvoda koji podržavaju zdravlje i dobrobit, tijekom cijelog života. 

To je rezultiralo bogatim iskustvom koje nam služi kao kontinuiran izvor inspiracije. Istovremeno, uvijek držimo korak s najnovijim istraživanjima. U našim proizvodima koristimo samo certificirane, visokokvalitetne sastojke. Razni pečati kvalitete i standardi potvrđuju čistoću i održivost sirovina i komponenti.

U posljednjim desetljećima naš asortiman proizvoda se neprestano širio, a Doppelherz je izrastao u brend koji pridonosi zdravlju cijele obitelji, ne samo u Njemačkoj već i u više od 60 zemalja diljem svijeta.

Doppelherz je 2021. godine dobio prestižnu nagradu BEST BRANDS TopTen u kategoriji Zdravlje i dobrobit. Osim uspjeha na tržištu, ova nagrada je i pokazatelj popularnosti brenda među kupcima.

Doppelherz proizvodi su u većini kategorija broj 1 po prodaji na njemačkom tržištu, što je dodatno istaknuto pečatom označenim na pakiranju.

Nr. 1 Brand in Germany

Doppelherz je broj 1 brend u segmentu vitamina i minerala
(NielsenIQ AGM vitamini i minerali, vrijednost prodaje, maloprodaja + drogerije DE, MAT veljača 2024, Copyright © 2024, Nielsen Consumer LLC)

Scroll to Top