Uvjeti plaćanja

Plaćanje

Plaćanje se može izvršiti na tri načina:

  1. Kreditnim karticama Diners, MasterCard, Visa i Maestro.
  2. Općom uplatnicom ili internet bankarstvom.
    Ukoliko je Kupac odabrao ovu metodu plaćanja, opću uplatnicu treba popuniti prema prikazanom primjeru:
Opca uplatnica MediLigo
  1. Pouzećem
    Pošiljku ćete platiti dostavljaču prilikom preuzimanja.

Za sva pitanja Kupac može kontaktirati Prodavatelja na e-mail adresu: info@mediligo.hr ili na broj telefona 01 6454 295 ako mu je potrebna pomoć u izradi narudžbe ili izvršenju plaćanja.

Sigurnost

Plaćanje na web stranicama Prodavatelja je sigurno! Prodavatelj koristi HT Pay Way servis koji omogućuje uslugu naplate putem interneta uz maksimalnu sigurnost, koristeći najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba, (kao SSL layer), te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima.

T-com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam.

ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičarskih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem“vatrozida“ (firewalla).

HT PayWay je kao provajder zadovoljio sve sigurnosne PCI DSS zahtjeve kartičarskih brendova.

Prodavatelj se oslobađa svake odgovornosti za štetu koja bi mogla nastati na uređajima koji omogućuju pristup Internetskoj trgovini i podacima pohranjenim na istim uređajima prilikom korištenja Internetske trgovine ukoliko je ista nastala uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa i sl. te drugih slučajeva za koje nije odgovoran Prodavatelj.

Prodavatelj je oslobođen svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje Internetske trgovine.

Scroll to Top