Opći uvjeti korištenja web trgovine

Dobrodošli poštovani kupci,

pred Vama se nalazi novi Mediligo web shop.

Na početku procesa naručivanja potrebno je da se Kupac registrirana web stranici Prodavatelja. Nakon izvršene registracije, Kupcu je potrebna samo prijava za korištenje usluga MediLigo Internetske trgovine.

Naručivanje se obavlja putem web košarice ili e-mailom (info@mediligo.hr).

Naručivanje putem web košarice vrši se dodavanjem proizvoda „U košaricu“. Kada je završen odabir proizvoda klikom na „Kreni na plaćanje“ pojavljuje se obrazac za narudžbu koji prikuplja osnovne podatke o Kupcu, načinu dostave i plaćanju. Nakon potvrđivanja, potvrda narudžbe se šalje na e-mail adresu koju je Kupac naveo u obrascu za naružbu.

Narudžba se smatra zaprimljenom u trenutku zaprimanja narudžbe elektroničkim putem.

Ugovor o kupoprodaji proizvoda između Kupca i Prodavatelja zaključen je u trenutku primitka potvrde Prodavatelja o narudžbi na e-mail adresu Kupca.

Kupnjom proizvoda putem Internetske trgovine smatra se da je Kupac pročitao, primio na znanje sve navedene obavijesti i slijedom toga prihvatio Opće uvjete kao sastavni dio kupoprodajnog ugovora.

Svi proizvodi dostupni za narudžbu u MediLigo d.o.o. Internetskoj trgovini, nalaze se na skladištu i spremni su za isporuku Kupcu. Ukoliko se dogodi da naručeni proizvod nije dostupan, MediLigo će o tome obavijestiti Kupca u najkraćem mogućem roku, a najkasnije idući radni dan od dana narudžbe.

Kako bi narudžba bila važeća, minimalna starosna dob Kupca fizičke osobe je 18 godina.

Kupac snosi odgovornost za točnost i istinitost podataka koje unosi u obrazac za naručivanje, a suprotno postupanje ovlašćuje Prodavatelja da uskrati takvom Kupcu pristup ili ostvarenje usluga koje nudi Internetska trgovina.

Prodavatelj je ovlašten, bez prethodne obavijesti, mijenjati sadržaj ovih Općih uvjeta, asortiman proizvoda, cijene istih, druge podatke vezane uz Internetsku trgovinu kao i sav ostali sadržaj zbog čega je Kupac dužan prije svake kupovine pregledati sadržaj iste. Suprotno postupanje oslobađa Prodavatelja bilo kakve odgovornosti.

Opisi, cijene i fotografije proizvoda prikazani su u najboljoj namjeri kako bi što vjernije oslikale proizvode Kupcu. Fotografije ne moraju odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, što se posebno odnosi na razlike u percepciji boje ili postavki monitora.

Sve cijene su izražene u Eurima (€) i uključuju PDV. Prodavatelj pridržava pravo promjene cijena. Cijene važe u trenutku slanja ponude i nemaju unaprijed određen rok važenja. Cijene vrijede u slučaju plaćanja s dolje navedenim načinima plaćanja i pod dolje navedenim uvjetima. Navedene cijene važe samo za kupnju u Internetskoj trgovini.

Unatoč svim naporima u cilju osiguranja ažurnih i točnih podataka, može se dogoditi da podatak o cijeni nije točan. U tom slučaju, ili u slučaju da se cijena proizvoda promijeni za vrijeme obrade narudžbe, Prodavatelj će kupcu omogućiti odustajanje od kupnje i istovremeno će Kupcu ponuditi rješenje prihvatljivo na obostrano zadovoljstvo.

Scroll to Top