Guardian™ 4 senzor bez kalibracije

Guardian™ 4 senzor dio je sustava za kontinuirano mjerenje glukoze u međustaničnoj tekućini koji ne zahtjeva kalibraciju.
GUARDIAN™ 4-senzor bez kalibracije

Guardian™ 4 senzor predviđen je za uporabu sa sustavom Medtronic MiniMed™ 780G. Pretvara male količine glukoze iz međustanične tekućine ispod kože u elektronički signal. Sustav zatim, s pomoću tih signala, prikazuje vrijednosti glukoze izmjerene senzorom. 

Guardian™ 4 senzor kompatibilan je isključivo s odašiljačem Guardian™ 4. Pogledajte tablicu kompatibilnosti. Namijenjen je osobama u dobi od 7 godina i starijima.

Mjesto umetanja senzora
Senzor se  može postaviti na bilo koje od osjenčanih područja prikazanih na slikama. Potrebno je odabrati mjesto umetanja za odgovarajuću dobnu skupinu. Pripazite da mjesto umetanja ima odgovarajuću količinu masnog tkiva. Senzor se može upotrijebiti samo jednom.

Dob od 7-17 god
Dob od 18 godina i više

Ne postavljajte senzor u mišiće ili područja koja su ograničena odjećom ili dodacima, područja tvrde kože ili ožiljkastoga tkiva, mjesta podvrgnuta velikoj količini gibanja tijekom vježbanja, mjesta u području struka ili u području pet centimetara od pupka.

Način izdavanja
Propisuje liječnik specijalist- endokrinolog, (internist ili pedijatar), a doznaku izdaje liječnik obiteljske medicine ili pedijatar.

Scroll to Top