Sustav Guardian™ 4 System

Predstavlja sustav za kontinuirano mjerenje glukoze, koji omogućuje da na svom mobilnom uređaju vidite trenutne vrijednosti glukoze, trendove te upozorenja o porastu ili padu glukoze čak 60 min unaprijed.
Sustav Guardian™ 4 System

Guardian™ 4 System predstavlja sustav za kontinuirano mjerenje glukoze (CGM) u međustaničnoj tekućini, tijekom dana i noći. Ukoliko više puta dnevno uzimate inzulin putem injekcija, Guardian™ 4 System može znatno doprinijeti u regulaciji  vaše šećerne bolesti.

Sustav se sastoji od tri elementa:

  1. Senzora Guardian™ 4  – Namijenjen je za kontinuirano mjerenje glukoze u međustaničnoj tekućini. Senzor neprekidno pretvara male količine glukoze iz međustanične tekućine ispod kože u elektronički signal i bežično ih šalje odašiljaču. Trajanje senzora je do 7 dana od postavljanja i ne zahtijeva ubode u prst.
  2. Odašiljača Guardian™ 4 – Pričvršćen je na senzor i prima od njega podatke. Kompatibilan je isključivo sa senzorom za glukozu Guardian™ 4.
  3. Aplikacije na kompatibilnom mobilnom uređaju – Odašiljač automatski prima i šalje podatke mobilnoj aplikaciji Guardian™ putem bežične veze Bluetooth®.

Prednost CGM sustava ispred samokontrole glukoze u krvi:

  1. Veliki broj podataka koji se generiraju tijekom 24 sata (288 podataka o vrijednosti glukoze u međustaničnoj tekućini za razliku od samokontrole koja podrazumijeva mjerenje glukoze 4-6 puta dnevno).
  2. Diskretan uvid u trenutne vrijednosti glukoze, kao i trendove, na svojim mobilnim uređajima, u bilo koje vrijeme. Razine glukoze u krvi automatski se prenose svakih 5 minuta na mobilni uređaj.
  3. Prikazuje smjer i brzinu kretanja glukoze, a dodatno alarmima upozorava na opasnost od visoke i niske razine glukoze – do 60 min unaprijed. Na taj način možete poduzeti potrebne mjere prije nego što se takve epizode dogode.
  4. Na jednostavan način možete pratiti svoje aktivnosti, obroke, doze inzulina te njihov učinak na kretanje glukoze.

APLIKACIJA GUARDIAN™

Aplikacija slika s opisom 02

1. IZBORNIK
Unutar izbornika definiraju se postavke upozorenja senzora, nalaze se upute za pokretanje novog senzora i informacije o statusu sustava.

2. TRENUTNO OČITANJE GLUKOZE IZMJERENE SENZOROM
Prikazuje se vaše trenutno očitavanje glukoze izmjerene senzorom koje odašiljač izračunava i bežično šalje aplikaciji. Ažurira podatke svakih 5 min. Strelice prikazuju trend i brzinu kretanja glukoze izmjerene senzorom.

3. GRAFIKON GLUKOZE IZMJERENE SENZOROM
Prikazuju se trenutačna i prethodna očitavanja glukoze izmjerene senzorom u odabranom vremenskom intervalu.

Kako bi vaši članovi obitelji ili prijatelji bili mirni, dopustite im da vide vaše razine glukoze u stvarnom vremenu putem CareLink™ Personal softvera, na vlastitom mobilnom uređaju ili računalu. Također mogu biti obaviješteni automatskom SMS porukom u slučaju hipoglikemija i hiperglikemija.

Guardian™ 4 System sustav mogu upotrebljavati djeca i odrasli od 7 godina na dalje. 

Gdje god se nalazili.
Što god radili.

Provjerite kompatibilnost mobilne aplikacije Guardian™ sa svojim pametnim telefonom.

Brošura za Guardian™ 4 System

Sustav Guardian™ 4 System
Sustav Guardian™ 4 System
Sustav Guardian™ 4 System
Scroll to Top